Biljarter John Huisman wint Medemblikker-Open

MIDWOUD - In café Halfweg in Midwoud begon 8 april de eerste ronde met 64 biljarters, verdeeld op sterkte in 16 poules. Na acht avonden bleven de zestien poulewinnaars over voor de tweede ronde. De deelnemers werden verdeeld in vier poules van vier biljarters, ook weer ingedeeld op sterkte. De nummers 1 en 2 van de poules gingen door naar de finale, zaterdag 11 mei werd gehouden.

Nico van Straalen, Maarten Kroon, Nico Schoutsen en Jacob Beerepoot streden tegen elkaar in poule 1. Maarten Kroon zegevierde en Nico van Straalen werd tweede. Zij mochten door naar de finaleronden, die later die avond werden gespeeld.

Jaap Kroon, Gertrud Singer, John Huisman en Sjaak Smal kruisten de keu's in poule 2. John Huisman werd eerste en Sjaak Smal volgde hem op de ranglijst.

Finale

Dat betekende dat Nico en Sjaak vochten om de derde en vierde plaats. Nico won en veroverde het brons.

John en Maarten vochten het uit op een sportieve manier op het groene laken. John toonde zich sterker en is kampioen van Medemblikker-Open 2019.

Geslaagd toernooi

Wedstrijdleider Klaas Singer kijkt terug op een gezellig en geslaagd biljarttoernooi. De intentie is om dit volgend jaar weer voort te zetten in café Halfweg in Midwoud. Uiteraard worden de verenigingen en biljarters van te voren hierover ingelicht.