Voorzitter Van Eijk bezegelt de afspraak met Pieter Kok van TEAM Medemblik.
Voorzitter Van Eijk bezegelt de afspraak met Pieter Kok van TEAM Medemblik. (Foto: Gerben de Groot)

Team Medemblik ondersteunt Westfriesland SEW

NIBBIXWOUD - Team Medemblik zette zaterdag 11 mei een handtekening onder de afspraken, om de komende drie jaar de eredivisie handbalvereniging Westfriesland SEW te ondersteunen bij de topsportplannen om weer kampioen van Nederland te worden.

Pieter Kok namens Team Medemblik: "Team Medemblik vindt het belangrijk dat Westfriesland SEW als topsportvereniging uit de gemeente Medemblik actief blijft op het hoogste nationale niveau. Wij helpen graag om deze vereniging duurzaam succesvol te zijn en steunen met een financiƫle bijdrage." Met de slogan Powered by Team Medemblik ondersteunt Team Medemblik niet alleen financieel, maar staat het de handbalsters ook bij met raad en daad. Theo van Eijk, voorzitter van Westfriesland SEW: "Binnen Team Medemblik is veel expertise op alle terreinen die bij een topsportvereniging van belang zijn. Afgesproken is dat die expertise ter beschikking gesteld wordt voor de uitvoering van ons topsportbeleidsplan. Naast de inzet vanuit het bedrijfsleven is het zonder de steun van partners onmogelijk om in de top van het Nederlandse dameshandbal actief te zijn. Wij zijn dus verheugd met deze steun."

Team Medemblik is enthousiast over dit nieuwe topsportbeleidsplan en wil de topsportstructuur, waaronder de aanstelling van een technisch directeur (mede) faciliteren. Met een handdruk werd voor de laatste thuiswedstrijd de samenwerking bezegeld.