Moeiteloos weer kleine lettertjes lezen

WERVERSHOOF - De 40 jaar voorbij? Dan is de kans klein dat iemand eraan ontsnapt: aan de kleine lettertjes die wat waziger worden, het lezen dat wat moeilijker gaat. Een leesbril dan maar?

Dat hoeft niet. Met multifocale lenzen kan men weer scherp zien op alle afstanden*. De klant switcht moeiteloos van dichtbij naar veraf en andersom. En de multifocale lenzen zijn uiterst comfortabel om te dragen en zorgen voor een scherpe blik. Bovendien: met multifocale lenzen is een 'leesbril' altijd bij de hand en niemand die er iets van ziet.

Schouten Juwelier & Optiek, aan De Hoek in Wervershoof, verzorgt zaterdag 18 mei een uniek contactlenzen-evenement. Tijdens deze dag worden klanten de mogelijkheid geboden om kennis te maken met multifocale lenzen. Aanmelden voor deze spectaculaire dag is aan te raden, want vol is vol. Bel 0228-581258 voor een plekje.

Tijdens de lenzencontrole wordt een foto gemaakt van de ogen, dit ter controle van onder meer vaatingroei en andere bijzonderheden, een filmpje indien nodig. Als het nodig is, wordt dit doorgestuurd naar de huisarts en/of oogarts. Laat ogen altijd over aan een gediplomeerde contactlens-specialist bij Schouten Juwelier en Optiek (niet elke opticien is automatisch contactlensspecialist, dit is een gespecialiseerde aanvullende opleiding).

* Resultaat individueel afhankelijk en kan beïnvloed worden door eventuele vooraf bestaande aandoeningen