Laatste week aanmelden voor Vrijwilligersprijs

MEDEMBLIK – Vrijwilligerspunt Westfriesland houdt, in samenwerking met de gemeente Medemblik, de Vrijwilligersprijs; dé waarderingsprijs voor (jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

De inwoners van Medemblik melden hun favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan tot zondag 22 september. Een vakkundige jury kiest uit de vele inzendingen de genomineerden voor drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Aanmelden kan via www.hoornsevrijwilligersprijs.nl. De jury bestaat uit Marijke Langendijk (Rode Kruis), Ron van Breukelen (Loopgroep Medemblik), Cor van Putten (Adviesraad Sociaal Domein), Marloes Manshanden (Westfriese Bibliotheken) en Eline Visser (JoMeGiNi Nibbixwoud).

Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt, waarin zij zich presenteren. De filmpjes worden ruim twee weken voor bekendmaking van de winnaars geplaatst op de websites en kan iedereen stemmen. Tijdens een besloten feest in het Stoommachinemuseum op 15 november worden de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik bekend gemaakt. www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl.