Kwaliteit en ondernemer centraal bij Electro World Bood

MEDEMBLIK - De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World Bood. De winkel, in de binnenstad in Medemblik, wordt hierdoor onderdeel van de grootste elektronica formule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van de ondernemer centraal blijven staan.

Nieuwe naam Radio Bood

Electro World Bood, Nieuwstraat 32, heeft een nieuw jasje gekregen. "Door deze vernieuwing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn", laat Roelof Bood weten. "We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. We zijn heel trots op deze verandering en heten iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel."


Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. "Als zelfstandig ondernemer zijn wij ook trots, dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze winkel, onze auto's, tv reclame en natuurlijk de folder die u regelmatig in de bus vindt. Tot ziens in Electro World Bood."