Volgens Loungekussens West-Friesland moet een loungeset er niet alleen mooi uitzien, maar ook lekker zitten.
Volgens Loungekussens West-Friesland moet een loungeset er niet alleen mooi uitzien, maar ook lekker zitten. (Foto: aangeleverd)

Loungekussens West-Friesland werkt met hoogwaardige materialen

ZWAAGDIJK-OOST - Een loungeset moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook écht lekker zitten: dat is het motto van Loungekussens West-Friesland.

Dit voorjaar lanceerde Matras Op Maat het label: Loungekussens West-Friesland. Met deze onderneming wilt Matras Op Maat, net als met de op maat gemaakte matrassen, het verschil maken door op maat gemaakte loungekussens te leveren met hoogwaardige materialen.

Loungekussens West-Friesland adviseert om de loungekussens te voorzien van een veerkrachtig koudschuim-vulling. Door de hoge veerkracht van het koudschuim zit het kussen veel prettiger en gaat het vele malen langer mee dan een kussen met een polyether vulling.

Omdat kwaliteit bij Loungekussens West-Friesland een belangrijke rol speelt, wordt er alleen gewerkt met A-kwaliteit outdoor stoffen met een lange levensduur. Uit het ruime stoffenpallet kan een klant zelf de uitstraling van een loungeset bepalen.

Loungekussens West-Friesland is gevestigd aan Zwaagdijk 289 in Zwaagdijk-Oost. Openingstijden zijn alleen op afspraak. Bel 0229-750543 of stuur een e-mail naar info@loungekussenswestfriesland.nl.

Kijk voor meer informatie op www.loungekussenswestfriesland.nl.