Papa vindt het maar wat leuk om in de aandacht te staan tijdens Vaderdag.
Papa vindt het maar wat leuk om in de aandacht te staan tijdens Vaderdag. (Foto: Shutterstock)

Een Vaderdag om nooit te vergeten

REGIO – In de gemeente Medemblik en Opmeer zijn bij diverse winkels cadeaus te vinden voor Vaderdag. Koop een mooi presentje of knutsel iets in elkaar en verras zondag 16 juni de allerliefste papa van de héle wereld.

Een aantal tips om papa te verwennen met Vaderdag.

Ontbijt op bed: het overbekende ontbijt op bed is natuurlijk altijd goed. Verras vader met een lekker kopje koffie of thee en een gesmeerd broodje. Alle ingrediënten hiervoor zijn meestal wel in huis. Succes!

Knutselen: wat het ook altijd goed doet, is een zelfgemaakte tekening of een zelf geknutseld fröbelding. Mooi gepresenteerd op een versierd dienblad en in stijl 's ochtends vroeg op bed aangeboden.

Cadeautje: met een zeepje of luchtje zijn de papa's altijd blij of koop een paar lekkere, speciale biertjes of een heerlijk flesje wijn (uiteraard samen met een volwassene).

Computer: wie handig is met de computer, zoekt een mooie foto van vader of het hele gezin en bewerkt deze met allemaal grappige eigen dingetjes. Even uitprinten en op een hard kartonnetje plakken. Een prachtig portret voor vader is klaar.

Klusjes: geef vader een waardebon voor klusjes die toch gedaan moeten worden. Maak een mooie tegoedbon die ingewisseld kan worden voor grasmaaien, autowassen, vuil buiten zetten, afwassen of ramenlappen.

Eropuit: misschien vindt vader het leuk om gezellig samen op pad te gaan. Een wandeling door bos of duin, sportief erop uit met de fiets, een rondje trimmen over het strand of gezellig een stukje varen.

Maak er gezamenlijk een onvergetelijke dag van.