Heerlijk even ronddwalen in de winkel van Nice 2 Have.
Heerlijk even ronddwalen in de winkel van Nice 2 Have. (Foto: Theo Annes)

Heerlijk even ronddwalen bij Waardse 'trendjuwelier' Nice 2 Have

HEERHUGOWAARD – Wat is leuker dan even naar de winkel van Nice 2 Have te gaan om te kijken wat er allemaal voor moois aanwezig is. Kijken en kopen in een echte winkel is toch veel leuker dan via het internet iets aan te schaffen. ''Wij zijn een eigentijdse winkel'', zegt Hans Stroomer, eigenaar van Nice 2 Have aan het Raadhuisplein in Heerhugowaard.

''Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldige selectie van en betaalbare mode-accessoires volgens de laatste trends. We proberen ook zoveel mogelijk ons assortiment sieraden, tassen en andere leuke dingen te wisselen zodat onze klanten steeds nieuwe dingen bij ons kunnen aantreffen.'' Nice 2 Have is dus een eigentijdse winkel met heel veel keuze in trendy tassen, sieraden, riemen, sjaals en andere mode-accessoires voor dames.

Trendy merken

Nice 2 Have is eigenlijk een 'trendjuwelier', met bekende merken als Melano, Mi Monedo, Qoss, Josh armbanden, Cluse horloges, iXXXi en nog vele andere bekende merken. Hans: ''Op tassengebied zijn wij officieel dealer van de merken MicMac bags, Chabo, Lou Lou, en voor scholieren Eastpak.''

Kom sfeer proeven

Met de kerstdagen voor de deur is het misschien raadzaam om even binnen te lopen bij Nice 2 Have. Even de sfeer proeven en zelf ervaren hoe echte leren tassen te voelen. Kortom, de hoogste tijd om binnenkort eens zelf een kijkje te komen nemen! Of neem alvast een voorproefje op deze site of kijk op de webshop op www.nice-2-have.nl!

Nice 2 Have, Raadhuisplein in Heerhugowaard, telefoon 072-5740503; Nice 2 Have, Geesterduin 50, Castricum. Kijk ook op www.nice-2-have.nl.