De heren van Multimate hebben zin in de feestdagen.
De heren van Multimate hebben zin in de feestdagen. (Foto: Aangeleverd)

Multimate verkoopt al 25 jaar vuurwerk

HEERHUGOWAARD – Nog drie weken en dan mag er weer vuurwerk worden afgeschoten. Bij Multimate Heerhugowaard, dat al 25 jaar vuurwerk verkoopt, zijn de voorbereidingen alweer gestart. Bij Multimate aan de Middenweg in Heerhugowaard, wordt het zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december weer een drukte van belang als alle liefhebbers van vuurwerk hun pakket komen ophalen.

''Wij hebben een grote collectie kwaliteitsvuurwerk en zijn officieel Vuurwerkplanet dealer. Vuurwerkplanet is al tien jaar de grootste online vuurwerkwinkel van Nederland. Je bestelt bij ons veilig en makkelijk in onze online shop,'' zegt René van Kleef. ''We hebben al jaren een vaste klantenkring en ook het team dat eind december drie dagen lang onze klanten helpen, bestaat uit mensen die ons al jaren helpen.'' Bestellen van vuurwerk bij Multimate is heel eenvoudig. Ga naar de site 'vuurwerkheerhugowaard.nl' en daar is een uitgebreide keuze van vuurwerk.

Filmpje

''Het leuke is dat iedereen op voorhand kan zien, via een filmpje, hoe het vuurwerk er uit ziet. We hebben een hoop nieuwe compounds aan het assortiment toegevoegd. Boxen die minutenlang voor een grote show zorgen. Bovendien hebben we een speciale actie. Bij een bestelling vanaf honderd euro, krijgen de klanten een maximale gevulde cake box: de Multiknaller ter waarde van € 22,95 gratis bij hun bestelling.'' Bij het afhalen van het vuurwerk zijn geen lange wachtrijen. ''De klant kan zelf aangeven wanneer hij of zij het vuurwerk wil ophalen. Dat systeem werkt perfect. Als iedereen tijdig de bestelling doorgeeft dan staat alles op de boven genoemde dagen klaar. Veiligheid is bij ons van groot belang en daarom geven onze medewerkers ook advies hoe het vuurwerk te gebruiken. En iedere klanten krijgt natuurlijk van ons weer een vuurwerkbril.''

Bestellen via vuurwerkheerhugowaard.nl

Het team van medewerkers dat eind december drie dagen lang de klanten helpen met de vuurwerk pakketten.