Joke Renses in haar nieuwe winkel aan de Beukenlaan.
Joke Renses in haar nieuwe winkel aan de Beukenlaan. (Foto: Theo Annes)

Heerlijk snuffelen bij De Linde Mode

HEERHUGOWAARD – Na ruim 33 jaar een winkel aan de Lindelaan heeft onderneemster Joke Renses van De Linde Mode in een prachtig pand aan de Beukenlaan een nieuw onderkomen gevonden. ''Ik moest het gebouw verlaten vanwege de sloop en herontwikkeling van de straat en moest op zoek naar een andere locatie, en dat is dit prachtige pand geworden.''

Joke Renses startte ooit met de verkoop van alleen kinderkleding, maar daar kwam later ook babykleding bij. Na de verhuizing naar het pand aan de Beukenlaan is het assortiment iets aangepast. ''Ik verkoop nu baby- en kinderkleding in de maten 44 tot en met 128.

Het leuke is dat kinderen van de ouders die vroeger bij me kwamen nu zélf kleding voor hun kinderen komen kopen. En natuurlijk zie ik ook veel oma's en opa's die graag hun kleinkinderen iets leuks willen geven.''

Bekende merken

In de sfeervolle winkel ligt volop kleding voor kinderen van nul tot acht jaar, van bekende merken als Feetje, Dirkje, Koko Noko, Love Station 22, Losan, Nais en anderen. Joke: ''Het valt me op dat klanten graag veel informatie willen hebben voordat ze gaan kopen. Eén van mijn uitgangspunten is om toch enigszins exclusief te zijn. Allereerst is kwaliteit belangrijk en ik heb van elke maat een kledingstuk en ook een per kleur.'' Het is bij De Linde Mode ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen, zodat de kersverse ouders zelf hun kleding kunnen uitzoeken. De Linde Mode: kinderen aankleden van top tot teen. Parkeren is geen probleem: aan de Beukenlaan, óf vrij parkeren achter de winkels.

De Linde Mode, Beukenlaan 2d, Heerhugowaard is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Telefoon 072-5713992.