De leerlingen van Cool hebben toegeleefd naar hun optreden tijdens de Winter Wonder Walk.
De leerlingen van Cool hebben toegeleefd naar hun optreden tijdens de Winter Wonder Walk. (Foto: Erwin Vader)

Leerlingen Cool in de spotlights

HEERHUGOWAARD - In sfeervolle setting presenteren de leerlingen van Cool zaterdag 14 december tijdens Cool's Winter Wonder Walk de mooiste kerstliedjes. Naast vrienden en familie van de leerlingen zijn alle muziekliefhebbers die in de kerststemming willen komen van harte welkom. Get ready for a Cool Christmas!

Muzikale routes met miniconcerten op elke locatie

Er is een middag- en avondconcert waar de leerlingen in de spotlights staan. Het middagprogramma start om 15.00 uur en het avondprogramma om 19.00 uur. Met een speciaal voorprogramma worden de aanwezigen voorafgaand aan het concert al in de kerststemming gebracht. Daarna volgen ze met een gids een route langs vier verschillende locaties in Cool, waarbij ze op iedere locatie worden getrakteerd op een mini-concert en tegelijkertijd een kijkje achter de schermen krijgen.

Miniconcert

Geniet van onder meer het accordeonensemble, de strijkers, de Jacky Roofer's Bigband en de leerlingen van slagwerk. Uiteraard mogen de piano-, gitaar-, keyboard-, harp-, saxofoon- en dwarsfluitleerlingen ook niet ontbreken. Daarnaast trakteren de leerlingen van de musicalproductieklas en de prachtige stemmen van de Little & Junior Voices hun publiek op een prachtig miniconcert.

Jaarlijks hoogtepunt

Kaarten voor dit jaarlijkse hoogtepunt van de leerlingen van Cool kosten € 4,50 en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de servicebalie. Op www.coolkunstencultuur.nl staan de verschillende routes vermeld, maar een overzicht van de routes is ook bij de servicebalie in te zien.

Omdat er veel belangstelling voor dit evenement wordt verwacht, is het aanbevolen tijdig kaarten te bestellen.