Nieuw in de collectie: verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen.
Nieuw in de collectie: verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. (Foto: Aangeleverd)

Ladies Night bij PROUD (WO)MEN

NOORD-SCHARWOUDE - PROUD WO(MEN) staat niet stil. Naast mooie, stoere en elegante kleding heeft de winkel ook een verzorgingslijn voor zowel mannen als vrouwen in het assortiment opgenomen. De naam? The secret to feel PROUD!

Van deze verzorgende producten op basis van natuurlijke ingrediƫnten zijn momenteel diverse soorten hand- en bodycream beschikbaar, maar ook after shave, lipgloss en meer. Op zoek naar handgemaakte, stoere armbanden voor mannen van het vermaarde merk Pig & Hen? Ook daarvoor kun je bij PROUD (WO)MEN terecht. De kleding in de winkel is van kwaliteitsmerken als Destrezzed, Desoto, Matinique, COM4 en MOD voor mannen en HV-POLO, Part two, POOOLS, Gardeur, MOD, Sommerman en Frank Lyman voor vrouwen. Ook vind je er bamboesokken, onderbroeken en T-shirts. Ook voor leuke kerstcadeautjes zoals mooie riemen met portemonnee, sokken in blik, luxe sjaals en tassen is PROUD (WO)MEN het juiste adres.

Ladies Night

De komende weken is de winkel extra vaak open. Zo is er donderdag 12 december vanaf 19.00 uur een gezellige Ladies Night met hapjes, drankjes en 20 procent korting op de hele collectie. Ook maandag 23 en 30 december is de winkel extra open van 10.00 tot 17.00 uur. Met ingang van 2020 is de winkel dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Profiteer in januari van scherpe kortingen!