Even vergeten dat je ziek bent...
Even vergeten dat je ziek bent... (Foto: Archief)

Verwendag voor kankerpatiënten

HEERHUGOWAARD - Stichting Verwendag Heerhugowaard organiseert zaterdag 22 juni van 10.00 tot 16.00 uur een fijne verwendag voor mensen die geconfronteerd zijn (geweest) met de diagnose kanker.

Dit evenement wordt al zes jaar belangeloos verzorgd door vrijwilligers en is bedoeld voor iedereen (mannen én vrouwen) die deze ziekte hebben (gehad), ongeacht de soort of het jaar waarin de diagnose is gesteld.

De diagnose kanker zet je wereld op z'n kop. Plotseling draait je hele leven om je gezondheid. Dat vraagt veel energie. Wat is het dan fijn om even níet bezig te zijn met je ziekte, maar je heerlijk te laten verwennen. Een massage naar keuze, een schoonheidsbehandeling, een manicure of een leuke creatieve workshop, een workshop kleding- en kleuradvies. Gewoon gezellig kletsen met aardige mensen en je ontspannen. Zo'n heerlijke ervaring draagt bij aan het positieve gevoel.

De locatiesponsor is dit jaar fysiopraktijk Ann Taveirne aan de Umbriëllaan 7 in Heerhugowaard. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door sponsors en veel lieve vrijwilligers.

Kijk voor meer informatie of aanmelding op www.verwendagheerhugowaard.nl.