Titelstrijd lijkt beslist

HEERHUGOWAARD - Met nog twee speelrondes te gaan is het kampioenschap in de Rodi Media-Cup dichterbij gekomen voor Fietsvoordeelshop.nl.

Doordat concurrenten Café Muizenvreugd en SMP/De Verse Kippen punten lieten liggen tegen respectievelijk Kieskeurig (2-2) en (5-5), is de voorsprong nu opgelopen tot vier punten. In de Deza Kozijnen-Cup blijft FC 072 in de race om promotie na de 3-1 zege op L'Arcade. Het is daarvoor wel afhankelijk van de resultaten van de concurrentie. Alphega Apotheken Alkmaar kwam als winnaar uit de strijd na een doelpuntrijk duel met DNR-Energy: 10-5.

Promotie in eigen hand

Met nog twee wedstrijden te spelen ligt Used Products Heerhugowaard op koers voor de tweede plaats in de 123Borstels.nl cup (poule B), een plek die aan het einde van de competitie recht geeft op directe promotie naar de hoogste klasse van het recreatievoetbal in Heerhugowaard. Het team won met 13-5 van degradatiekandidaat De Heertjes 4/ Sunrise zonwering bv. De enige overgebleven concurrent is Jan Sprenkeling Square, dat met 4-1 van degradatiekandidaat Renses Automobielbedrijven won.

Het doek viel deze speelronde definitief voor Smaak Enzo dat met 1-6 onderuit ging tegen Van Dijk Borstelwerken.nl. Tips Thailand maakte gehakt van Zonneveld Elektro (10-2) en Jos Kamp Assurantiën ging met 2-4 ten onder tegen Damclub SNA. Kampioen Autobedrijf John Visser blijft intussen de zeges aaneenrijgen; deze keer was Horizon Transport & Koeriersdiensten het slachtoffer van de dadendrang: 14-3.