Op de Zeppelin heerst een prettig schoolklimaat.
Op de Zeppelin heerst een prettig schoolklimaat. (Foto: Blosse)

Open dag op basisschool Zeppelin

HEERHUGOWAARD - Basisschool De Zeppelin houdt donderdag 21 maart open dag. Onderwijs op niveau! Wie vliegt er mee?

Ouders van kinderen die volgend jaar vier jaar worden, die op zoek naar een goede basisschool, zijn van harte welkom. De Zeppelin blinkt uit in pedagogisch handelen. De Inspectie van het Onderwijs heeft dat in haar laatste bezoek geconstateerd en trakteerde de school op de volgende feedback:

'Op De Zeppelin is sprake van een prettig schoolklimaat. Het team is betrokken en werkt enthousiast en gemotiveerd aan de schoolontwikkeling. De school vindt het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan. Daarom kunnen leerlingen die (tijdelijk) problemen hebben op sociaal emotioneel gebied extra ondersteuning krijgen binnen de school. In de lessen hebben wij gezien dat de leerkrachten de leerstof duidelijk uitleggen en dat de leerlingen actief meedoen. De resultaten op de eindtoets laten al jarenlang een positief beeld zien.'

Het team van De Zeppelin is hier uiteraard heel trots op en begeleidt graag ook jouw kind in deze bijzondere periode naar het voortgezet onderwijs. Kom kijken op de open dag en ervaar zelf de positieve sfeer en het enthousiasme van de leerkrachten.

Meer info op www.dezeppelin.nl.