Kunstexpositie in Artfarm

HEERHUGOWAARD - De cursisten van docente Henny Mazurel houden ook dit jaar een expositie in de Artfarm aan de Rustenburgerweg 126 in Heerhugowaard.

Alle cursisten die meedoen aan deze expositie hebben een heel seizoen lang hard gewerkt aan het maken van beelden en schilderijen. Vanaf september is er gehakt, geraspt en geschuurd aan beelden van speksteen, serpentijn, albast en seleniet. Wees verrast door de verschillende uitbeeldingen, van abstract tot heel realistisch. Ieder maakt zijn beelden naar eigen idee, ondersteund door de docente. Ook het plaatsen op de sokkel is een onderdeel van de lessen. Mooi gepolijst staan deze kunstwerken klaar om bekeken te worden. Verder zijn er beelden gemaakt in brons en keramiek. De schilderijen zijn heel divers. Er is vooral gewerkt met acryl, maar ook zijn er werken met inkt en een enkele aquarel is er te zien tijdens de tentoonstelling. Ook de feestelijke uitingen van het experiment zijn tijdens de expositie te zien.

Tijdens de expositie krijgen bezoekers volop gelegenheid om vragen te stellen aan de kunstenaars of de docente. Ook kan er informatie gegeven worden over de mogelijkheid lessen te volgen bij Henny Mazurel. Belangstellenden zijn zaterdag 30 en zondag 31 maart van 11.00 tot 17.00 uur welkom.