Joyce (l) en Marjon van Anton Duijn Keukens.
Joyce (l) en Marjon van Anton Duijn Keukens. (Foto: Richard Rood)

Interieurinspiratiedag bij Ant. Duijn

HEERHUGOWAARD – Net een nieuwbouwhuis gekocht en op zoek naar inspiratie voor de inrichting? Of eindelijk de knoop doorgehakt om die verbouwing door te zetten, maar geen idee waar te beginnen? Maak het uzelf gemakkelijk en kom zondag 6 oktober naar het 'In en Om het Huis'-event bij Ant. Duijn Keukens aan de Hasselaarsweg 21 in Heerhugowaard.

Uiteraard is de keukenspecialist zelf aanwezig, maar ook collega-ondernemers verf- en wandspecialist DecoKay Dirkmaat, beddenspecialist Jac. Nota, Little Deer interieuradvies en styling, Nan Stucwerk, Marijke's Wellness & Lifestyle en Stalendeurenmeesters Obdam presenteren zichzelf tijdens dit gezellige evenement. "Ook onze kok is van de partij om demonstraties te geven en bezoekers te trakteren op culinaire hoogstandjes", vertelt Marjon Duijn van Ant. Duijn Keukens. "Het 'In en Om het Huis'-event is laagdrempelig en divers en omdat het van 11.00 tot 16.00 uur duurt kunnen bezoekers op hun eigen tempo rondkijken, de aanwezige vakspecialisten om advies vragen en zich laten inspireren."

Nieuwe showroom

Ant. Duijn Keukens maakt direct van de gelegenheid gebruik om de gloednieuwe uitbreiding van de showroom aan de buitenwereld te tonen. "De afgelopen maanden hebben we onze showroom met één derde kunnen uitbreiden", vertelt Joyce Duijn. "Daarbij is ingezet op de beleving; bezoekers lopen een loft binnen waarin we laten zien hoe divers wij zijn. Zo zien ze dat we niet alleen keukens leveren ook bijkeukenkasten, kledingkasten, tv-meubels, badkamermeubels en nog veel meer."

Ant. Duijn, al 45 jaar een nuchter Holland familiebedrijf met passie voor keukens en een scherp oog voor de nieuwste ontwikkelingen. Meer weten? Kom langs of kijk op www.antduijnkeukens.nl.