Keurslager John Kater runt sinds een jaar de Keurslagerij aan de Raadhuisstraat.
Keurslager John Kater runt sinds een jaar de Keurslagerij aan de Raadhuisstraat. (Foto: Aangeleverd)

Naam Keurslager John Kater op gevel

HEERHUGOWAARD - Een jaar geleden heeft John Kater de Keurslagerij van Jack de Ruijter aan de Raadhuisstraat in Heerhugowaard overgenomen.

John is trots en blij dat hij samen met het team de stijgende lijn van Jack heeft kunnen voortzetten. Elke dag staat hij samen met zijn team enthousiast voor de klanten klaar om de mooie ambachtelijke producten te verkopen. Vol trots meldt John Kater dan ook dat vanaf 1 oktober zijn naam op de gevel komt te staan: John Kater, keurslager.

Tas vol voordeel

In de week van 30 september tot en met 5 oktober heeft John Kater een speciale tas gevuld met allerlei heerlijke producten voor de voordeelprijs van € 12,95 in de aanbieding. Ook de befaamde, met goud bekroonde rookworst is weer zeer voordelig te verkrijgen. In deze feestweek is er voor de kinderen een leuke kleurplaatwedstrijd. Vraag naar de kleurplaat in de winkel. Ook kunnen klanten vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober een draai geven aan het Rad van Fortuin. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen! Wie waagt zijn kans?

Keurslager John Kater is te vinden aan de Raadhuisstraat 20 in Heerhugowaard. Telefoon 072-5711962. Kijk voor meer informatie op www.johnkater.keurslager.nl.