Afbeelding
(Foto: Archief)

'Philadag' in De Horst

HEERHUGOWAARD - Philadelphia Zorg organiseert zaterdag 6 april voor haar cliënten de 'Philadag' in wijkcentrum De Horst aan het Van Eedenplein 5 in Heerhugowaard.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst kunnen cliënten elkaar beter leren kennen, nieuwe mensen ontmoeten en vooral veel plezier hebben en maken. De dag start om 09.30 uur met een inloop met thee en koffie. Vanaf 10.00 uur zijn er diverse workshops waar de aanwezigen uit kunnen kiezen, te weten Ontmoet Phi, creatief, koken, bootcamp en dansen. Ook kunnen ze een mooie foto van zichzelf laten maken en muziek maken. Om 15.00 uur eindigt de dag. Voor een lunch wordt gezorgd. Hulp nodig tijden deze dag? Neem dan een begeleider of vrijwilliger mee. Voor wie niet zelf kan of wil reizen, wordt vervoer geregeld. Daarvoor vraagt Philadelphia een eigen bijdrage van € 5,- per persoon. Aanmelden voor deze dag kan via amsterdamadministratie@philadelphia.nl.

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Op dit moment ondersteunt Philadelphia op zo'n 530 kleinschalige locaties ongeveer 8.200 mensen met een beperking.