Vorig jaar speelde Brassica Musicals met veel succes de voorstelling 'Titanic'. Het Heerhugowaardse gezelschap ontving hiervoor een nominatie voor de Amateur Musical Award voor beste musical.
Vorig jaar speelde Brassica Musicals met veel succes de voorstelling 'Titanic'. Het Heerhugowaardse gezelschap ontving hiervoor een nominatie voor de Amateur Musical Award voor beste musical. Foto: Aangeleverd

Brassica laat leden tot recht komen

Vervolg van de voorpagina

"Stichting NUT geeft subsidie voor honderd kaarten, die wij mogen weggeven aan een goed doel. Dit jaar geven we die bijvoorbeeld aan de Voedselbank en stichting Gouden Dagen."

'Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens'

Goud waard

Elk jaar mogen de leden kiezen welke musical het jaar erop gespeeld wordt. "Voor volgend jaar is gekozen voor 'Doctor Zhivago", vertelt Jenny trots. "Nooit eerder is die musical door een amateurvereniging in Europa opgevoerd. We hebben er enorm veel zin in. Dit jaar hebben we drie zalen uitverkocht, volgend jaar komt daar hopelijk een vierde bij. Dankzij onze fantastische regisseur Ineke de Geus en muzikaal leider Gerbrand van Kolck hebben we het volste vertrouwen dat het weer een spektakel wordt. Die mensen zijn goud waard! Net als de vele vrijwilligers trouwens, die zich op de speeldagen belangeloos inzetten bij de garderobe, decoropbouw, haar en make-up, lotenverkoop en meer. Zonder hen zijn we nergens."

Laatste kaarten

Brassica speelt vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april de musical 'Zorro!' in Cool. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.coolheerhugowaard.nl.

Hou & Trouw

Zaterdag 1 juni verzorgt Brassica samen met fanfare Hou & Trouw een musicalconcert met veel medleys en solo's. Kaarten voor deze unieke voorstelling zijn eveneens verkrijgbaar via kaartverkoop@fanfare-houentrouw.nl of aan de zaal.