Van Veenweg 138 B Heerhugowaard.
Van Veenweg 138 B Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)

Te koop: Van Veenweg 138 B Heerhugowaard

Advertorial

HEERHUGOWAARD - Op zoek naar een hagelnieuw en zeer fraai vrijstaand woonhuis? Zoek dan niet verder! Wij bieden dit in 2018/2019 in aanbouw zijnde c.q. gebouwde woonhuis aan in de aantrekkelijke nieuwbouwwijk 'De Draai'.

Dit woonhuis is nog volop in aanbouw, maar wordt naar verwachting in mei 2019 opgeleverd. U hoeft dus bijna niet meer te wachten totdat u uw toekomstige droomhuis kunt betrekken! De woning ligt op een riante kavel van ca. 600 m² en heeft een inhoud van zo'n 690 m³. Indeling van het woonhuis:
Begane grond:
Entree, ruime hal, toiletruimte, woonkamer met erker aan de voorzijde en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de tuin. Aansluitend bevindt zich om de hoek de woonkeuken. De woonkamer en open keuken hebben gezamenlijk een oppervlakte van ca. 64,5 m². Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot de bijkeuken van ca. 9 m², waaruit u tevens de achtertuin kunt bereiken, en ook de ruime berging van ca. 8,5 m² met C.V.-ketelinstallatie, mechanische ventilatie unit en openslaande deuren naar de voortuin. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 27 m²! De overige 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn ook ruim met oppervlaktes van ca. 17 m² en 15 m². Tussen de slaapkamer treft u de ruime badkamer aan.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping met bergruimte. Voor de bijzonderheden verwijzen wij u naar onze website.
Vraagprijs: € 560.000 vrij op naam.