Mo Attaibi scoorde drie treffers en had een groot aandeel in de grote overwinning op Tigers Roermond.
Mo Attaibi scoorde drie treffers en had een groot aandeel in de grote overwinning op Tigers Roermond. (Foto: Sander Kaaij)

Toeschouwers genieten van FC Marlène

HEERHUGOWAARD – Na een aantal mindere wedstrijden werd maandagavond 9 december voor de wedstrijd tegen het hogergeplaatste Tiger Roermond, een goed gesprek gevoerd tussen de spelers en coach Carlo van der Waals. ''Dat was echt nodig", zegt Van der Waals. ''Even doornemen wat er niet goed was gegaan." Het gesprek heeft duidelijk zijn vruchten opgeleverd. FC Marlène verpletterde vrijdagavond 13 december tegenstander Tiger Roermond met 11-1.

Stevig gesprek tussen spelers en coach werpt direct vruchten af

Een belangrijke overwinning. Door deze zege stijgt FC Marlène een paar plekken op de ranglijst en staat nu op een zesde plaats. De achterstand op nummer vier is nog groot, dus na de 'winterstop' zal de ploeg van coach Carlo van der Waals meteen bij de eerste wedstrijd, vrijdag 17 januari uit tegen 't Veerhuys, moeten knallen. De eerste vier teams op de ranglijst plaatsen zich voor de play-offs.

Veelzeggende score

Binnen vijf minuten werd duidelijk hoe FC Marlène het duel tegen Tigers Roermond wilde aanpakken. De openingstreffer kwam op naam van Ilias Bouzit gevolgd door een treffer van Mo Attaibi. Zonder drie vaste basisspelers, Issy Hamdaoui, Jordy Cretier en Stefan Dol, die wel aanwezig was maar niet in actie kwam, werd nog wel een tegentreffer geïncasseerd, maar uiteindelijk stond bij het laatste fluitsignaal de veelzeggende score van 11-1 op het scorebord.

Doelpuntenmakers

De treffers werden gescoord door Mo Attaibi (driemaal) en Ilias Bouzit, Felix Verhaar, Wessel Verhaar en Hicham Aklalouch; zij waren allen tweemaal trefzeker.

Meer info op fcmarlene.nl.