Afbeelding
Foto:

Kwartet koplopers in 123Borstels-cup

HEERHUGOWAARD - De strijd in de 123Borstel.nl-Cup (poule B) is na puntenverlies van koploper Energy Trust ongemeen spannend: na de negende speelronde staan maar liefst vier teams met 19 punten op een gedeelde eerste plaats. Alle teams hebben bovendien al twee keer verloren en een keer gelijkgespeeld.

De topper tussen koploper Energy Trust en Subtopper Zonneveld Elektro eindigde onbeslist. De wedstrijd ging de hele tijd gelijk op en het verschil was nooit meer dan een doelpunt. Furkan Kebabci stelde in de slotfase een punt veilig voor zijn ploeg Energy Trust: 5-5. Tips Thailand trof in middenmoter Van Dijk Borstelwerken.nl een taaie tegenstander, maar won toch met 2-1 en staat daarmee gedeeld eerste. Renses Automobielbedrijven boekte in de degradatiekraker tegen debestevergelijkingssites.nl een belangrijke 4-3 overwinning. Door dit resultaat staat debestevergelijkingssites nu laatste.

Middenmoters

De wedstrijd tussen middenmoters Horizon Transport & Koeriersdiensten en Jos Kamp Assurantiƫn was eveneens spannend. Adel Al- Majahie maakte in de laatste minuut de winnende treffer voor Horizon: 5-4. Ook Beemsterboer voegde zich bij de koplopers door een 8-3 overwinning op Vakantiehuis Thandiwe. Mounir Fakiri van Beemsterboer heroverde de eerste plaats in de Joosten Staalbouw Topscoorderstrofee. Hij scoorde dit seizoen al negentien maal. Tenslotte staat ook Jan Sprenkeling Square bovenaan. Het won met 3-1 van het in zwaar weer verkerende Damclub SNA.