De ondernemers van 't Verswaard zijn klaar voor de feestdagen.
De ondernemers van 't Verswaard zijn klaar voor de feestdagen. (Foto: Archief)

De gezelligste tijd van het jaar dankzij ondernemers 't Verswaard

HEERHUGOWAARD - De vijf frisse ondernemers van 't Verswaard hebben zin in de feestdagen en dat merk je aan alles. "Iedere ondernemer heeft zijn specialisme en wij nemen geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit voor onze klanten."

Ondernemers helpen graag bij de voorbereiding op geweldige kerstdagen

Bij Weet wat je eet kun je terecht voor kant-en-klaar maaltijden, feestelijke salades en natuurlijk al uw groente en fruit. Marco en Brigitte visspecialiteiten heeft een hoogwaardig assortiment vis. Met liefde wordt een heerlijke visschotel klaargemaakt. Bakkerij Koning heeft ambachtelijk gebak, kerststol, tulband en goed brood.

Mooie borrelplank

Bij Van Streek kaas & delicatessen maken ze verse kaasfondue en tref je een ruim assortiment binnenlandse- en buitenlandse kazen en vers gebrande noten aan, kortom alles voor een mooie borrelplank. Bij keurslager John Kater vind je de hoogste kwaliteit aan vlees en vleeswaren, gourmet- en fondueschotels en heerlijke salades. Voor gemak moet je bij 't Verswaard zijn.

Juiste advies

"Klantvriendelijk, sociaal en servicegericht, dat is hoe we graag werken", aldus de ondernemers. "We krijgen vaak positieve reacties van onze klanten. We weten ze te verrassen en het juiste advies te geven. Zeker nu met de feestdagen zoeken we naar het juiste assortiment om het ontbijt, de lunch, borrel of het diner goed in te vullen. Dit is de tijd van lekker eten, net iets anders dan anders maken. Voor jezelf, familie en vrienden de tijd nemen en gezellig te genieten. Wij helpen graag om een goede invulling te geven aan uw wensen en worden net zo enthousiast als onze klanten als dit lukt. Bewaaradvies voor verse producten geven we u graag mee."

Bestelformulier

"Wilt u zeker zijn dat u alle benodigdheden voor het kerstdiner op tijd in huis heeft - want het zou toch zonde zijn als u misgrijpt! - haal dan het bestelformulier in de winkel en lever deze uiterlijk zaterdag 21 december in. Dan zorgen wij dat uw bestelling klaarstaat."

Extra openingstijden

't Verswaard aan de Raadhuisstraat 20-26 is de komende weken extra geopend: maandag 23 december van 08.00 tot 18.00 en dinsdag 24 december van 07.00 tot 17.00 uur. De ondernemers van 't Verswaard wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen.