Weekendje slapen in een pipowagen? Doe dan mee met de ludieke actie van Van 't Riet De-Makelaar.
Weekendje slapen in een pipowagen? Doe dan mee met de ludieke actie van Van 't Riet De-Makelaar. (Foto: Aangeleverd)

Win een weekendje slapen in pipowagen bij Van 't Riet De-Makelaar

Advertorial

HEERHUGOWAARD - Een weekendje slapen in een pipowagen? Misschien word jij wel de gelukkige winnaar! Bij Van 't Riet De-Makelaar aan de Gildestraat in Heerhugowaard staat deze week een pipowagen op het terrein. Wellicht ben je er al langs gereden en vroeg je je af of Van 't Riet De-Makelaar nu ook bemiddelt in pipowagens?

Dat niet, maar je kunt wél meedoen met deze ludieke actie van het makelaarskantoor en kans maken op een weekendje slapen in een pipowagen in Julianadorp! Kun je even uitproberen hoe het is om kleiner te gaan wonen. Kijk voor meer informatie op www.vanhetrietmakelaars.nl/pipowagen.

Kleiner wonen? Of juist groter?

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning dan heb je vast al ondervonden dat dit dus geen gemakkelijke zoektocht is. In de huidige woningmarkt worden veel huizen snel verkocht. Onder die druk moet je dus snel een beslissing nemen. Denk jij dan aan de staat van het onderhoud en de eventuele extra kosten om dat te herstellen?

Denk je dan ook aan de gemeentelijke beperkingen; de juridische aspecten; de bodemkwaliteit en erfdienstbaarheden et cetera? Of wil je in je enthousiasme eigenlijk alleen maar zo snel mogelijk bieden en het liefst een beetje hoger zodat je kansen wellicht groter zijn?

Bespaar euro's, problemen en tijd

Aankoopbegeleiding van Van 't Riet De-Makelaar kan dan het verschil voor je maken en je duizenden euro's, tijd en problemen besparen. Met zijn deskundigheid, ervaring en marktkennis kan de aankoopmakelaar je adviseren in het woningaanbod en de te volgen onderhandelingsstrategie om jouw droomhuis te kunnen kopen. Zo kan je sneller beslissen en weet je zeker dat het een goed doordachte en verantwoorde beslissing is.

Registreer je woonwensen

Of je nu kleiner wilt wonen of juist groter, Van 't Riet De-Makelaar helpt je graag verder. Registreer nu je woonwensen en check gelijk wat je huidige huis waard is op de website www.vanhetriet.nl.

Van 't Riet De-Makelaar is te vinden aan de Gildestraat 1 in Heerhugowaard. Meer weten? Bel 072-5766366, mail naar makelaars@vanhetriet.nl of kijk op www.vanhetriet.nl.