Wie droomt er nou niet van om zo'n schitterende reis te maken?
Wie droomt er nou niet van om zo'n schitterende reis te maken? (Foto: Aangeleverd)

'Reisdroom' wordt werkelijkheid

LANGEDIJK/ HEERHUGOWAARD - "Zonsondergang. Rotsen die voor een kort moment nóg roder kleuren. Zittend aan de rand van de Grand Canyon. Op dat moment, tijdens mijn eerste 'grote reis' buiten Europa, kreeg ik de smaak écht te pakken", aldus reisadviseur Fokelien Rijnja. "Sindsdien heb ik, samen met mijn gezin, al heel wat reizen gemaakt; van wild spotten in Canada, een terrasje pakken in Toscane tot handelen op de hectische marktjes in Sri Lanka, een bushwalk tussen The Big Five in het Krugerpark en een kampeersafari in de woestijn van Australië. Dromen worden werkelijkheid en ik geniet van al het moois wat deze wereld ons biedt."

Fokelien Rijnja start als zelfstandig reisadviseur in Langedijk en Heerhugowaard

"Ruim tien jaar na die zonsondergang bij de Grand Canyon vond ik het tijd dat ik dát gevoel niet meer alleen voor mezelf moest houden. Het idee dat de wereld van ons allemaal is, wilde ik met iedereen delen.

Na een intensieve opleiding ben ik sinds kort van start gegaan als Zelfstandig Reisadviseur bij Personal Touch Travel. Dit is voor mij de perfecte combinatie: het zelfstandig ondernemerschap combineren met een betrouwbare organisatie waarbij ruim 130 zelfstandige adviseurs zijn aangesloten. Hierdoor heb ik toegang tot een ruim aanbod van reisbestemmingen en aanbiedingen.

Gerust hart

Ik bied alle soorten reizen: van zonvakantie tot wintersport, van cruise tot sportieve vakanties en van citytrip tot een complete rondreis met de auto of camper. Bijna alles is mogelijk! En behalve een samenwerking met lokale agenten bieden we ook reizen aan van bijvoorbeeld TUI, Kras, De Jong Intra, Buro Scanbritt, Fox et cetera. En automatisch vallen alle geboekte reizen, groot en klein, onder de garantie van ANVR, SGR en calamiteitenfonds. Dan kun je met een gerust hart op vakantie."

Kennis reikt verder

"Mijn toegevoegde waarde als reisadviseur is dat ik alles bij de mensen uit handen kan nemen en bij de mensen thuis kom op het moment dat het hen uit komt. Mijn kennis reikt verder dan de online aanbieders en naast de reis kan ik ook de transfers, camper- of autohuur en reisverzekering regelen. Zelfs de afspraken voor vaccinaties kan ik voor de klant maken en advies geven over de aanvraag van een visum. Ik bied gemak, tijdsbesparing en een persoonlijke begeleiding! Bovendien zijn aan mijn diensten geen extra kosten verbonden. Advies door mij is dus niet duurder dan een andere reisorganisatie."

Fokelien helpt je ook graag met het organiseren van jouw vakantie. Meer info op www.fokelienrijnja.nl of www.personaltouchtravel.nl. Of bel 06-23211607.