Geniet van de feestdagen in de nieuwste looks.
Geniet van de feestdagen in de nieuwste looks. (Foto: Publiciteitsfoto)

Op je paasbest dankzij Dresspoint

HEERHUGOWAARD - Lentekriebels, je kunt er maar beter last van hebben en met de paasdagen voor de deur gaat dat vast lukken.

Geniet extra van Pasen in de nieuwste looks van Dresspoint. De medewerkers inspireren hun klanten graag met een prachtige nieuwe voorjaarscollectie, laten hen stralen als de lentezon en zorgen ervoor dat iedereen lentekriebels krijgt.

Dresspoint richt zich op de trendy en modebewuste vrouw die het belangrijk vindt om er voor elke gelegenheid goed uit te zien - maar dan wel op haar eigen persoonlijke manier. De kracht van deze winkel zit 'm in een goed en eerlijk advies. Dresspoint verkoopt een mooie, maar betaalbare collectie kleding met een perfecte pasvorm. Ook kan men er terecht voor bijpassende trendy accessoires zoals schoenen, laarsjes, sandaaltjes en slippertjes van de merken Via Vai, Tamaris en natuurlijk ook voor riemen, tassen, sjaals. Echt de moeite waard om te zien! Dresspoint biedt een zeer compleet aanbod met bekende merken zoals Expresso, Tramontana, Maicazz Zizo, Juffrouw Jansen, Rosner en Mac en nu ook jeans van Maryley en Please. Omdat er steeds nieuwe collecties binnenkomen is het slim om regelmatig even binnen te lopen. De koffie staat altijd klaar.

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom bij Dresspoint in Centrumwaard (schuin tegenover Kruidvat) in Heerhugowaard. Gratis parkeren voor de deur. Dresspoint is zes dagen per week open: maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Kijk ook eens op www.dresspoint.nl en de Facebook- en Instagrampagina voor het laatste nieuws.