Kunst- en ambachtsmarkt

HEERHUGOWAARD - De jaarlijkse kunst- en ambachtsmarkt van Centrum 31, zaterdag 11 mei van 11.00 tot 16.00 uur, staat dit jaar in het teken van 'De Kip of het Ei'. Dit blijkt een grote inspiratiebron voor de cliƫnten en begeleiders van Centrum 31 en De Vonder, die alle registers opentrekken om er een feestje van te maken.

Wat is er te doen? Er zijn kramen met producten van keramiek en hout, er zijn kaarsen en producten van papier en textiel, plantjes, bezoekers kunnen kaas van de Klompenhoeve en prachtige handgemaakte tassen uit Nepal kopen.

Kortom: er is een keur aan unieke en mooie producten, die erom vragen cadeau gedaan te worden! Let op: zondag 12 mei is het Moederdag.

'Altijd prijs'

Verder kan men natuurlijk genieten van een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak. Er wordt tweedehands kleding verkocht en uiteraard is er een loterij met 'altijd prijs', dus proef je geluk op de kunst- en ambachtsmarkt.

Centrum 31 biedt kunstzinnige, ambachtelijke en servicegerichte dagactiviteiten voor cliƫnten met een verstandelijke of meervoudige beperking. Te vinden aan de Bickerstraat 31 in Heerhugowaard. Meer weten? Kijk op www.centrum31.st-er.nl of bel 072-5751000.