Afbeelding

Chelsea laat dure punten liggen

HEERHUGOWAARD - In de Deza Kozijnen-cup staat Energy Trust zes punten los van de nummer twee E-TEC Power; de titel kan Energy Trust bijna niet meer ontgaan, zeker na de 11-3 zege op SDV Installatietechniek. Sercan Yilmaz scoorde zevenmaal en is nu met 52 goals topscoorder.

Alphega Apotheken Alkmaar won vrij eenvoudig van TOP met 5-2. TOP moet het met DNR-Energy - dat met 4-2 onderuit ging tegen Bouwbedrijf Bert Groot - de strijd aangaan tegen degradatie. KBL Schoonmaakcentrum en L'Arcade maakte er een spannende pot van zonder winnaar: 4-4.

Snijder Sfeerverwarming schoot 4FUN nog dieper in de degradatiezorgen: 6-3. De strijd om de tweede plaats lijkt voorlopig beslist in het voordeel van E-TEC Power. In een rechtstreeks duel werd concurrent FC 072 met 3-2 verslagen.

Spannend bovenin

In de L'Arcade Administratie-Cup blijft het spannend bovenin. Koploper SMP/De Verse Kippen morste punten tegen Reyez!: 4-4. Fietsvoordeelshop.nl had het niet makkelijk tegen Schildersbedrijf Mol, maar boekte toch een nipte 4-3 overwinning te boeken. Café Muizenvreugd kende, in tegenstelling tot de bekerwedstrijd van vorige week, nu weinig moeite met Kieskeurig: 7-0.

In de A2-Cup verkleinde NVDB het gat met VHC Jongens bv tot vijf punten, al kwam de koploper zelf niet in actie. NVDB had geen kind aan hekkensluiter Poulino Media: 13-4. Chelsea gaf in de strijd tegen degradatie twee keer een voorsprong uit handen tegen concurrent De Heertjes/Albinotrouwringen 1 (2-2) en blijft zo een achterstand van drie punten houden.