Mark Zwart van Wolkyshop Haarlem
Mark Zwart van Wolkyshop Haarlem (Foto: Aangeleverd)

Verhuisopruiming Wolkyshop

HAARLEM - Wolkyshop Haarlem verhuist per 2 april van de Barteljorisstraat 7 naar de Smedestraat 7. De voorbereidingen van de verhuizing starten dinsdag 26 maart met een grote opruiming.

Tijdens de grote opruiming is er volop keuze en alles mag weg, want Wolkyshop wil zo min mogelijk naar de nieuwe winkel meenemen. Profiteer dus van hoge kortingen, die kunnen oplopen tot 75 procent. Zelfs op de nieuwe collectie wordt in de winkel 10 procent korting gegeven.

De uitgebreide opruimingscollectie bestaat uit de meest uiteenlopende modellen: van sportief tot gekleed. Met onder andere sportieve boots, maar ook pumps, smaakvolle laarzen in allerlei hoogtes, sneakers en sandalen. Onder de naam Cloud9 zijn de boots en schoenen uit de herencollectie te vinden.

Wolky's zijn schoenen van topkwaliteit met een ideaal voetbed voor het juiste loopcomfort. Ze zijn niet alleen mooi om te zien ook nog eens heerlijk om te dragen. Vind de perfecte Wolky-schoen en profiteer van de mooie kortingen. Bezoek Wolkyshop Haarlem, nu nog aan de Barteljorisstraat 7, om de opruimingscollectie te bekijken en te passen.

Vanaf 2 april is iedereen van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Smedestraat.