Motorrijders Alpe d'HuZes trainen in Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP - Alle motorrijders, die als vrijwilliger worden ingezet bij de Alpe d'HuZes sponsoractie komende zomer, volgen zaterdag 23 maart bij Intertraining aan de Schillingweg een calamiteiten training.

Elk jaar organiseert het Alpe d'HuZes / KWF-fonds de grote sponsoractie op de Alpe d'Huez in Frankrijk. Deelnemers kunnen dan een week lang fietsend, wandelend of hardlopend de Alpe d'Huez op, begeleid door motorrijders, die als vrijwilligers meegaan om alles in goede banen te leiden. Een unieke belevenis voor deelnemers en begeleiders. Met deze actie haalt KWF-fonds sponsorgelden op, die voor 100 procent ten goede komen aan kankeronderzoek. Dit jaar is de Alpe d'HuZes koersweek van zondag 2 tot en met vrijdag 7 juni.

Met het trainen van deze motorrijders, zo'n negentig mannen en vrouwen, zorgt Intertraining ervoor dat zij goed voorbereid aan de start verschijnen, zodat zij weten hoe te handelen bij een calamiteit. Intertraining is er trots op deze specifieke training te kunnen verzorgen en sponsort deze unieke actie.