Afbeelding
(Foto: Uitgekookt)

Meer vraag naar gezonde varianten

REGIO - 'Uitgekookt' merkt dat vooral de gezondere varianten van de kant-en-klaarmaaltijden heel populair zijn. Dit zijn maaltijden die met verse ingrediƫnten op een ambachtelijke manier worden bereid zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

"De consument wordt steeds bewuster als het op voeding aankomt", zegt Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt. "Verder zien we twee trends samenkomen. Enerzijds wil de consument steeds gezonder eten, anderzijds is het niet mogelijk om veel tijd in de keuken door te brengen".

Van Marle ziet verschillende groepen consumenten maaltijden afnemen bij Uitgekookt. Senioren die niet zelf meer kunnen koken maar ook werkenden die onregelmatige uren draaien, laat thuis zijn of een eenpersoonshuishouden voeren. De maaltijden hoeven alleen nog verwarmd te worden in oven of magnetron. "Met een team van professionele koks bereiden we met veel passie en deskundigheid elke week twintig gerechten met zowel Hollandse, Oosterse en Mediterrane invloeden. Koken doen we op ambachtelijke wijze met verse en kwaliteitsproducten, dit proeft de consument".

Bij 'VARA Kassa' kwam Uitgekookt als beste uit de test. Naast de kwaliteit van de maaltijden is Uitgekookt op het gebied van bezorgen ver vooruit. "We hebben bezorgteams in grote delen van Nederland. De bezorgers denken mee met de klant en zorgen dat de maaltijden netjes aan huis worden gebracht. Ze hebben altijd even tijd voor een praatje. Elke keer een bekend gezicht aan de deur".

Om de groeiende vraag naar de gezonde maaltijden aan te kunnen, is Uitgekookt verhuisd. Benieuwd naar de maaltijden en het gemak van Uitgekookt? Probeer een proefpakket van drie maaltijden voor 12,95 euro (gratis bezorging). Bestellen kan via www.uitgekookt.nl of via 085-0406065.