Global Garden verkoopt in haar nieuw aangelegde kas allerhande speeltoestellen, -huisjes en meubelen voor kinderen.
Global Garden verkoopt in haar nieuw aangelegde kas allerhande speeltoestellen, -huisjes en meubelen voor kinderen. (Foto: Pixabay)

Tuincentrum Global Garden is helemaal klaar voor de lente

Tuincentrum Global Garden is helemaal klaar voor de lente

ZWAANSHOEK - Tuincentrum Global Garden is klaar voor de lente. Het centrum heeft er een flinke ruimte bij gekregen die het eerste halfjaar wordt gebruikt als showroom voor tuinmeubelen, barbecues en buitenspeeltoestellen. In september wordt de extra ruimte, die 2000m2 groot is, omgebouwd tot kerstshow.

Aangebouwde kas met zonnepanelen

"De nieuwbouw is voorzien van zonnepanelen, waardoor we voor dit stuk bijna niet meer afhankelijk zijn van het stroomnetwerk," vertelt Jordi van Maasdam. "Daarnaast is er een verduisteringsdoek geïnstalleerd waarmee we de afdeling met een druk op de knop in kerstsferen omtoveren."

Door de nieuwe ruimte heeft Global Garden haar kamerplantenafdeling geheel kunnen vernieuwen met een bijna 50 procent grotere oppervlakte. "Eyecatchers zijn een levende groene plantenwand van 3 meter breed en 3,5 meter hoog. En een Orchidee├źnkas met een uitgebreid assortiment van deze bijzondere planten."

In de nieuwe kas is een nieuwe productgroep te vinden. Van Maasdam: "Speeltoestellen en -huisjes, buitenmeubels voor kinderen en meer van het Canadese merk KidKraft. Hier kunnen de kinderen spelen en testen. Alle toestellen staan op speciaal kunstgras met valdemping waardoor alles veilig is. Dit kunstgras kan ook thuis aangelegd worden."

De buitenafdeling van Global Garden is voor een groot deel opnieuw aangelegd in het verlengde van de nieuwe kas. "Daar vinden de mensen onze vernieuwde vaste plantenafdeling die 20 procent groter is geworden. Daarnaast is op de buitenafdeling het uitgebreide rozen- en waterplantenassortiment te vinden. En natuurlijk is ons vertrouwde grote assortiment bomen en heesters uit alle windstreken weer up to date. Een prachtig assortiment seizoensartikelen is te vinden bij binnenkomst op ons plein."

Plantenspecialist

Global Garden is een tuincentrum met een specialisme in planten. "Vanuit onze geschiedenis als kwekers is het onze passie om een hoogstaand kwalitatief assortiment buiten- en binnenplanten aan te bieden op ons bedrijf van 4,5 hectare groot. We hebben een specialistisch team met een brede, uitgebreide kennis die elke klant te woord kan staan en helpen met alle tuinvragen."

Tuincentrum Global Garden
Hillegommerdijk 554
Zwaanshoek
www.globalgarden.nl
023-584 2354

Kersenbloesem.