Reigers loopt verder uit

Reigers loopt verder uit

HOOFDDORP - De hockeyers van De Reigers versloegen Myra met 3-4. Twee keer werd een achterstand rechtgetrokken. En omdat de concurrenten Rood Wit en Bennebroek punten lieten liggen, staat het team van coach Wiegert de Regt nu nog overtuigender aan kop met vijf punten meer.

De Regt en zijn spelers wisten dat ze te maken kregen met een sterke tegenstander die vooral thuis goede resultaten boekt. Het werd dan ook al snel 1-0. Maarten Weber wist beide partijen weer op gelijke hoogte te brengen. En door strafcornerspecialist Mark Weber werd het 1-2. Daarna wist de thuisploeg een zeer sterker periode terecht te bekronen met een 3-2 voorsprong. Weber kon wederom met een strafschop de gelijkmaker scoren. De Hoofddorpers hadden daarna geluk dat de tegenstander een strafbal niet wist te benutten.

Daarna streden beide partijen volop voor de winst. Het publiek langs de kant genoot volop. Vlak voor tijd kon Tim Melief op behendige wijze de winnende treffer maken. De Regt was na afloop een tevreden man, maar wees er terecht op dat zijn team er nog lang niet is.