Indy Kames.
Indy Kames. (Foto: Biance de Ruijter-Photography)

Hoofddorpse Indy Kames in finale Miss Teen of Noord-Holland

Hoofddorpse Indy Kames in finale Miss Teen of Noord-Holland

HOOFDDORP - De 16-jarige Indy Kames uit Hoofddorp heeft zich gekwalificeerd als finalist van Miss Teen of Noord-Holland.

"Ik werd benaderd of ik wilde meedoen aan deze verkiezing en dacht eigenlijk dat het een grapje was. Nadat ik op internet had gekeken wat het inhield, heb ik me, met goedkeuring van mijn ouders, opgegeven. Het leek me superleuk. Ik doe vaker fotoshoots, heb in commercials meegedaan en vind het leuk om model te staan. Ik vind het een enorme eer en het is een geweldige ervaring."

Op 12 mei is de finale van Miss Teen of Noord-Holland met een openingsdans, een bikini- en een avondjurk-ronde. Wanneer Indy de titel 'Miss Teen of Noord-Holland' binnenhaalt, gaat zij op voor de landelijke finale 'Miss Teen of the Netherlands'. "De concurrentie is groot, maar het genieten van het avontuur en de gezelligheid met de andere kandidaat-Missen staat voorop. Ook is het goed voor mijn zelfvertrouwen en presentatie".

Binnenkort kan op Indy gestemd worden en er staan leuke activiteiten op het programma, zoals een fotoshoot, catwalk-training en een teambuildingsdag.

LINDA.foundation

Niet alleen het uiterlijk en presentatie staat centraal tijdens de Miss-verkiezing. Er is ook aandacht voor het goede doel. Centraal staat de LINDA.foundation. Deze organisatie steunt gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Indy doet haar best om zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen om op deze manier veel mensen blij te maken. De actie voor de LINDA.foundation van Indy steunen met een donatie, kijk op www.actievoorlindafoundation.nl/actie/indy-kames.

Indy zit in 4 havo op het tweetalig onderwijs van het Haarlemmermeer Lyceum en heeft een passie voor talen, reizen en dansen. Binnenkort gaat ze 2 weken als uitwisselingsstudente met school naar Indonesiƫ. Daar zetten de studenten zich in voor een schoon drinkwaterproject voor kinderen. Ook danst ze in mei met haar Formation dansgroep op het EK Hip Hop in Italiƫ.