Een dansje wagen of gewoon lekker luisteren naar de muziek tijdens het Danspaleis.
Een dansje wagen of gewoon lekker luisteren naar de muziek tijdens het Danspaleis. (Foto: My Generation)

Danspaleis terug naar Hoofddorp

Danspaleis terug naar Hoofddorp

HOOFDDORP - Het succes van het Danspaleis in 2018 met ruim negentig swingende ouderen maakte meteen duidelijk dat er een vervolg moest komen. Sindsdien kan iedere derde donderdag van de maand gedanst worden op plaatjes in het Duyckercafé tijdens het Danshuis. Donderdag 11 april wordt groter uitgepakt, met het Danspaleis in de Passage.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen met een bevlogen 'Platen Draaier', een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en -heren, geïnspireerd op de jaren '40 en '50. Een vrolijk feest van herkenning.

Donderdag 11 april wordt de Passage in Het Cultuurgebouw omgetoverd tot Danspaleis. Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn vanaf 14.00 uur welkom, om 14.30 uur legt de 'Platen Draaier' de eerste plaat erop en gaan de voetjes van de vloer. Kijken, luisteren en genieten van een drankje aan de bar mag natuurlijk ook.

My Generation zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens het maandelijkse Danshuis mee te dansen of een danslesje te geven. Donderdag 11 april is een mooie kans om kennis te maken met de bezoekers en de organisatie van My Generation. De activiteit is voor iedereen dus ook voor wie minder mobiel is of geheugenproblemen heeft. Vragen over begeleiding of vervoer, mygeneration@amstelring.nl of Misha de Jong, 06-1464 6643.