Conciërge van het Jaar-verkiezing

Conciërge van het Jaar-verkiezing

HAARLEMMERMEER - De verkiezing 'Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar' gaat weer van start. Na het grote succes in 2018 maakt D66 zich op voor de tweede editie die de conciërges van Haarlemmermeerse scholen weer flink in het zonnetje zetten.

Goed onderwijs en kansen voor kinderen begint bij een goede basis. Jeugd moet naar school kunnen in een veilige, schone en inspirerende omgeving. Daarom zijn conciërges van onschatbare waarde. Scholen ontvangen een mail die scholieren, docenten, ouders, begeleiders en bestuurders oproept hun conciërge te nomineren. Creatieve inzendingen worden gewaardeerd.

Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw zijn of haar werk doet, verdient een steuntje in de rug. D66 hoopt dat inwoners van de gemeente hen de waardering willen geven die ze verdienen. Van 1 tot en met 12 april kunnen conciërges genomineerd worden. Vanaf 13 april kan via haarlemmermeer.d66.nl gestemd worden op de genomineerde conciërges. Uit de publieksstemming komt op 19 april een top 3-selectie waaruit de jury de winnaar kiest.

Na de meivakantie wordt de winnaar in het zonnetje gezet met een uitreiking door John Nederstigt.