Het model Ford Focus Titanium.
Het model Ford Focus Titanium. (Foto: Ford Nederland BV)

Ford Focus bestverkochte auto

Ford Focus bestverkochte auto

AMSTELVEEN - Ford Nederland sluit het eerste kwartaal van dit jaar goed af. Met 3.567 registraties was de Ford Focus het eerste kwartaal zelfs de bestverkochte auto van Nederland. Ook de Fiesta laat goede cijfers zien in het eerste kwartaal. Het is de op een na best verkochte auto in zijn segment.

Sterke start Ford Bedrijfswagens

Zowel Ford personenauto's als bedrijfswagens laten met een marktaandeel van respectievelijk 6,2 en 13,9 procent over het eerste kwartaal een groei van het marktaandeel zien.

Ford Bedrijfswagens

De solide verkoopresultaten van Ford Bedrijfswagens kennen een stijgende lijn voor de Transit, de Transit Custom en de Transit Connect. Ook de Ranger pick-up heeft een sterke start met 108 registraties in het eerste kwartaal. Dat is meer dan het dubbele vergeleken met vorig jaar.

Ultieme luxe

Met de toevoeging van de avontuurlijke Focus Active crossover is de Focus line-up compleet. De Titanium, boordevol technologie├źn die het leven makkelijker maken, de ST-Line, met zijn sportieve uitrusting en messcherp sturende onderstel en de Vignale, die zijn passagiers verwent met ultieme luxe waren al eerder verkrijgbaar.

Verschillend karakter

"Het unieke van de verschillende uitvoeringen van de Focus is dat ze niet alleen verschillen van uitrustingsniveau, ze verschillen daadwerkelijk van karakter. Zo is er voor elke klant een passende Focus. Met de komst van de sportieve Focus ST komende zomer en de mild-hybride varianten van de Focus en Fiesta begin volgend jaar, heb ik er alle vertrouwen in dat we het succes verder kunnen uitbouwen", aldus Johan Claassen, managing director van Ford Nederland.

De Ford Focus Range.