Danuta Pylypenko is het Fashion Model van 2019 geworden.
Danuta Pylypenko is het Fashion Model van 2019 geworden. (Foto: Hoofddorp Winkelstad)

Geslaagde afsluiting Fashion Event & More in Hoofddorp Winkelstad

Geslaagde afsluiting Fashion Event & More in Hoofddorp Winkelstad

HOOFDDORP - Fashion Event & More 2019 zit er op. In maart stond Hoofddorp Winkelstad in het teken van fashion. Zaterdag 30 en zondag 31 maart was het hoogtepunt: de catwalkshows.

In het hele centrum lag een paarse loper en op het Polderplein-Binnen stond een catwalk waar ruim dertig modewinkels uit het centrum het hele weekend hun fashion lieten showen. Professionele modellen, modellen van de winkels zelf en deelnemers van de Castingdag verzorgden er diverse modeshows voor verschillende leeftijdsgroepen.

Naast de shows door de centrumwinkeliers waren een paar bijzondere modeshows op de catwalk te zien. Zo gaf LingerieService Marieke Vermaas op zaterdag een show met badmode voor dames die een prothese dragen. Zondag gaf House of Tall een modeshow voor lange dames en heren. Ook waren er shows met kinderen op de catwalk met kindermode en jonge dansers van Dansschool Marcella van Altena.

Geslaagd

Marjan Eikelenstam van PM Fashion Events kijkt tevreden terug op een geslaagd fashion weekend: 'We hebben samen met de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad een bruisend evenement neergezet met heel veel mode op de catwalk, leuke dansoptredens en een enthousiast publiek.'

Fashion Model

Iedereen die eens wilde meelopen tijdens een professionele modeshow kon zich opgeven voor de Castingdag. Een jury koos een aantal modellen die een catwalktraining kregen en mocht meelopen op de catwalk. Zondagmiddag werd Danuta Pylypenko uit Hoofddorp verkozen tot Fashion Model 2019. Zij won een professionele fotoshoot van Foto Gans uit Hoofddorp. Maxime Blom en Humberto Vieira Rijo ontvingen de tweede en derde prijs en wonnen ieder vier bioscoopkaartjes van Kinepolis Hoofddorp.

Ook gezinnen lopen mee op de catwalk.