De wand in de showroom van Meijer Tegels & Sanitair met de collectie Mozaïektegels van Porcelanosa l’Antic Colonial.
De wand in de showroom van Meijer Tegels & Sanitair met de collectie Mozaïektegels van Porcelanosa l’Antic Colonial. (Foto: Heleen Bakker)

Uitbreiding Meijer Tegels & Sanitair

Uitbreiding Meijer Tegels & Sanitair

NIEUW-VENNEP - Meijer Tegels & Sanitair is constant in beweging. Onlangs is de showroom verfraaid en uitgebreid met 500m2. De mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland beslaat hierdoor inmiddels 3.500 m2.

Mooiste badkamer- en tegelshowroom van Nederland

Bij Meijer Tegels & Sanitair zijn meer dan veertig verschillende badkameropstellingen te vinden en een groot tegelassortiment van onder andere de topmerken Ink, Hansgrohe, Hotbath, Venus, Casalgrande Padana en Sealskin. Daarnaast heeft Meijer het grootste assortiment keramisch parket van de Benelux.

Nadat kort geleden de showroom werd verfraaid met House of Venis van Venis - trendsetter op het gebied van keramische tegels - is hier nu ook een prachtige collectie Mozaïektegels van Porcelanosa l'Antic Colonial te vinden, met een keuze uit meer dan 250 soorten. Onder andere de collectie Glass Mosaics verenigt de series die gemaakt zijn van glas, met mozaïeken van gerecycled materiaal van doorzichtig glas en zelfs met goud. Daarnaast zijn metaal, koper en nikkel de grondstoffen van de collectie Metal Mosaics.

3D-ontwerp

Aan de hand van een 3D-ontwerp stellen de gespecialiseerde medewerkers, middels overleg met de klanten, de badkamer van hun dromen samen.

De grote verscheidenheid aan collecties is dé reden voor een bezoek aan Meijer Tegels in Nieuw-Vennep. En neem dan ook meteen een kijkje op de Discount-afdeling.

Meijer Tegels & Sanitair
Haverstraat 70 Nieuw-Vennep
0252-675 504
www.meijer-sanitair.nl