Doe mee met de Rotary Road Masters.
Doe mee met de Rotary Road Masters. (Foto: Frans Brouwer)

25 jaar Rotary Road Masters

HEEMSTEDE - De oudste klassieker die meereed in deze unieke rally stamt uit 1898 en is daarmee een topstuk tussen de andere uitsluitend klassieke automobielen in topcondities. De rally met ongeveer 60 oogstrelende antieke auto's voert dit jaar langs de stelling van Amsterdam waarbij de forten centraal staan. De 80 kilometer lange route voert daarna door het weidse Kennemerland en de bollenvelden.

De bekende rally wordt op 18 april aanstaande georganiseerd door Rotaryclub Heemstede-Bennebroek en heeft dit jaar als doelstelling om geld te genereren voor de Stichting Rozemarijn, The Family Planning Association en Surfproject.nl.

Stichting Rozemarijn biedt zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen met verstandelijke of meervoudige beperkingen. The Family Planning Association heeft een uitstekend track record op het gebied van het verbeteren van de gezondheid voor vrouwen en kinderen in Nepal. Surfproject.nl verzorgt langs de hele Noordzeekust surflessen voor kinderen met Down, autisme of ADHD.

Zelf meerijden? Dat kan!

Voor 250 euro is een mooie dag gegarandeerd. Op de dag zelf wordt nog een loterij (met flinke prijzen) en veiling georganiseerd onder leiding van de veilingmeester van het oudste veilinghuis van Haarlem. De 25e editie van de Rotary Road Masters vertrekt zoals vanouds vanaf landgoed Duin- en Kruidberg.

Interesse? Aanmelden voor deze unieke en feestelijke rally kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@rotary-roadmasters.nl. Meer informatie op onze website of via Facebook.