Het personeel van Ey Care Haarlem.
Het personeel van Ey Care Haarlem. (Foto: PR)

EyeCare Brilservice

HAARLEM - EyeCare Brilservice is vorig jaar verhuisd van de Botermarkt naar de Grote Houtstraat 138, in Haarlem. Hoewel alles in de optiekwinkel volledig nieuw is, is EyeCare Brilservice zelf dus niet nieuw in Haarlem. Brildragers en contactlensdragers die bekend zijn met de vorige winkel van Brilservice zal het wellicht opvallen dat de naam van de winkel een verandering heeft ondergaan met de toevoeging van 'EyeCare'. Vertaald gaat het hier om oogzorg en dat is waar de winkel en het team voor staan. Het zorgen voor de ogen van haar klanten.

De vernieuwde winkel heeft hiervoor alles in huis. Niet alleen een nieuw interieur en prachtige nieuwe brillencollecties, ook de volledig nieuwe oogmeetruimtes voorzien van de nieuwste hightech meetinstrumenten van Carl Zeiss maken het verschil. Want als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing.

In onze stijlvolle winkel vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Chanel en Serengeti. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Graag tot ziens.

EyeCare Brilservice Grote Houtstraat 138 Haarlem.

Eye Care.