Lekker dansen en genieten!
Lekker dansen en genieten! (Foto: PR )

Oudejaarsfeest 25+ Fete des Tetes - Roaring Twenties

HAARLEM - Hoe durf je jezelf te laten zien in 2020? Hoe mysterieus ga jij het nieuwe jaar in? Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle nieuwjaarsfeest: The Roaring Twenties in hartje Haarlem.

Dit feest is dé uitgelezen mogelijkheid voor Haarlemse 25 plussers om Oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in het café van de Toneelschuur één groot toneelspel, met The Roaring Twenties als passend thema!

Wederom ben jij het die met je vrienden in de spotlights staat in het nieuwe jaar. Uiteraard weer vastgelegd door een fotograaf. Naast bijzondere food & drinks maken we de nacht compleet met het nodige entertainment, zoals DJ's, extra dik licht en geluid, een CD Jukebox 22.00-00.00 uur en nog enkele verrassingen

Muzikaal is Fête des Têtes niet in een hokje te stoppen. Met de gekste Haarlemse DJ's zoals DJ FlexyFrank en Roberto Davinci gaan we van disco naar house, van 80's naar 90's en van pop naar soul. Je bent je nieuwe jaar nog nooit zo gek begonnen als op Fête des Têtes! En van 22.00-00.00 kies je je eigen favoriete single uit de bakken en de DJ draait hem!

Ticket zijn te koop via www.tinyurl.com/fetedestetes 2019. Bij je ticket inbegrepen zijn garderobe, snacks, een glaasje bubbels bij binnenkomst, voor de eerste bezoekers gratis oliebollen en 7 uur lang feesten tussen leeftijdsgenoten in een geweldige, intieme locatie in hartje Haarlem.