Het is altijd feest bij het nieuwjaarsgala.
Het is altijd feest bij het nieuwjaarsgala. (Foto: Arend Velsink)

Nieuwjaarsgala; begin het jaar met een dans in het Patronaat

HAARLEM - Flappers en Gangsters, we hebben er een eeuw op moeten wachten maar eindelijk is het zover: de Roaring 20's komen eraan!Nergens begin je dit nu al legendarische decennium beter dan op het beste feest van het jaar: Het Nieuwjaarsgala!

Kom dansen, eten en nippen van de échte 1-januari-sjampoepel. Ook dit jaar zijn er weer ruim 35 amateurzangers die het grote podium betreden om, begeleid door de ongeëvenaarde 1-januariband een lied ten gehore te brengen.
Vanaf 23:00 begint in het Patronaat Café de Ritzy Karaoke, waar je het zelf ook eens kan proberen. In de grote zaal draait dan DJ Duo RoBo een prachtig einde aan de avond. Het Nieuwjaarsgala is de leukste manier om het nieuwe jaar te beginnen!

Het Nieuwjaarsgala wordt zonder winstoogmerk georganiseerd door Stichting Vrienden van het Gala. Ons doel is simpelweg om er voor jullie een zo leuk mogelijk feest van te maken! Naast het bestuur van de stichting is er echter ook een groot aantal vrijwilligers actief in de aanloop naar 1 januari en natuurlijk op de dag zelf. Garderobemedewerkers, opbouwers, afbrekers, versierders, opruimers, klusjes-mannen... Dit zijn de échte vrienden van het Gala en zonder hen zou het feest niet mogelijk zijn! Wil jij ons helpen ook van deze editie een onvergetelijke te maken? Neem direct contact op, we rekenen op je!

Kaartverkoop

Er zijn verschillend soorten kaarten te koop voor dit geweldige feest. Voor degenen die alleen water drinken, is er de 'drooglegging' toegangskaart. Deze kost 40,- euro. Hiermee krijg je toegang tot het feest zonder muntjes voor drankjes. Koop je de Charleston, dan kom je niet alleen binnen, maar krijg je champagne, spa rood en 30 consumptiemunten. Dit abonnement kost 119,- euro.

Het Nieuwjaarsgala.1 januari 2020, Patronaat Haarlem Zaal open: 16:00 uur - Aanvang: 17:00 uur Optredens tot: 23:00 - Dansen tot: 02:00 uur. Dresscode: Gala / Roaring 20's.

Afbeelding