Afbeelding
(Foto: PR)

Haarlemse blues eindejaarsconcert

HAARLEM - Het Haarlemse Blues Endejaarsconcert begint stilaan een heuse traditie te worden! Ook dit jaar - op vrijdag 27 december om precies te zijn - zullen we in de allerlaatste dagen van het jaar weer mogen genieten van een prachtig boeket van wat onze stad aan blues te bieden heeft! Maar liefst 3 grote namen beklimmen het podium deze avond: Oscar Benton, John the Revelator en Johnny Feel Good!

Oscar benton

Haarlems levende legende! Bracht de blues naar onze stad, met zijn prijzenwinnende Oscar Benton Blues Band, en werd later ook nog eens wereldberoemd met zijn voor de Alain Delon-film 'Pour la peau d'un flic' gezongen 'Bensonhurst Blues'.

John the revelator

Al actief in 1968… Het afgelopen jaar heeft de band het 50-jarig jubileum gevierd met de release van de 4CD box '50 & Beyond' en een uitgebreide blues tournee langs het clubcircuit en de festivals. "De band verheugt zich opnieuw te zijn uitgenodigd voor het Haarlemse Blues Eindejaarsconcert in het Patronaat.!" Melden de mannen. Het genoegen is wederzijds!

Johnny feel good

Als de namen South Side Blues Revue, Livin' Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA, Johnny Laporte LIVE en Magic Frankie je iets zeggen dan weet je het waarschijnlijk al. Dampende rhythm and blues. Met een drive die niet te stoppen is. De leden van Johnny Feel Good laten nog steeds hun bluesmarks achter in bovengenoemde bands én in Johnny Feel Good. Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene. De muziek van Johnny Feel Good voert je mee langs de randen van ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Songs als 'Get me some juice', 'I want to show you', 'Steeltrapped Mind' en 'Dreamride' trekken diepe geulen in de barre bluesakkers.

Vrijdag 27 december 2019 | Patronaat Haarlem | Open 19.30 u | Aanvang 20.00 u uur | Toegang € 18,-