Isa Slooten heeft een dagje Ouwehands Dierenpark gewonnen voor haar hele klas.
Isa Slooten heeft een dagje Ouwehands Dierenpark gewonnen voor haar hele klas. (Foto: PR)

Met Bakkerij Vink naar Ouwehands dierenpark na winnen Pandabroodactie

SPAARNDAM - Isa Slooten uit groep 5 van de Adalbertussschool de Sint Adalbertusschool uit Spaarndam is de gelukkig winnaar geworden van de Pandabrood actie van Bakkerij Vink. De prijs is dat ze met haar hele klas naar Ouwehands dierenpark mag om de pandaberen te bezoeken.

Pandabrood bestaat 30 jaar en om dit te vieren was er een actie bij Bakkerbij Vink. De hoofdprijs was kaartjes voor Ouwehands dierenpark Pandabrood wordt sinds 1989 verkocht bij de ambachtelijke bakker. Het is een heerlijk licht meergranenbrood. En als je dit broodje koopt steun je ook het Wereld Natuurfonds. Van elk verkocht broodje gaat € 0,05 cent daar naar toe.

Pandasia

Isa en haar klasgenoten kunnen met eigen ogen zien hoe het met de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen gaat. In het mooie Pandasia, worden de dieren door de verzorgers verzorgd en grootgebracht.

Pandasia is in traditioneel Chinese stijl gebouwd. Om dit te verwezenlijken zijn diverse Chinese elementen, ornamenten en accessoires aangebracht. De dak- en gevelconstructies in Pandasia zijn in China op traditionele wijze gemaakt.

Live meekijken

Panda's kijken zonder de lange reis er naartoe te maken? Dat kan. Kijk via de speciale webcams in Pandasia. Tussen 10.00 uur en 21.00 uur zijn er live de beelden van Xing Ya en Wu Wen. https://www.ouwehand.nl/nl/webcams.