Kom genieten bij Villa Westend.
Kom genieten bij Villa Westend. (Foto: PR)

De wintervibes bij Villa Westend

VELSERBROEK - Villa Westend is niet alleen in de zomer de perfecte strandlocatie maar juist in de winter een magische plek met knapperende haardvuren, glühwein, besneeuwde kerstbomen en honderden lichtjes en lampionnen. Nieuw dit jaar: neem bij mooi weer plaats op ons winterterras met loungebanken rondom een haardvuur en uitzicht op de Westbroekplas.

Vaste prijs voor all-in arrangementen

U kunt hier op elke mooie winterdag genieten van een heerlijke kop koffie of een goed glas wijn. Of gebruik maken van één van onze wintervibes arrangementen. De wintervibes arrangementen zijn all-in arrangementen voor een vaste prijs.

Van intieme borrel met familie of vrienden tot uniek galadiner of compleet bedrijfsfeest, allen geheel in wintersfeer.

Binnen zit u lekker warm bij de openhaard, in onze gezellig bar, of in één van onze zalen met uitzicht op het water.

Beide kerstdagen geopend

Ook verzorgen wij dit jaar kerstpakketten voor bedrijven. Bestaande uit een cadeaubon van Villa Westend aangevuld naar eigen keuze met bijzondere producten van onze leveranciers. Zoals een mooie iberico ham, goede fles wijn of luxe bonbons.

Jaarrond open

Villa Westend is het gehele jaar door een unieke locatie. Naast Villa's wintervibes hebben wij ook weer een volle winteragenda met leuke activiteiten, proeverijen, wandelingen en speciale dineravonden. U kunt ook al reserveren voor onze kerstarrangementen, Villa Westend is beide kerstdagen geopend.

Bekijk onze volledige agenda op de website www.villa-westend.nl.