Decompressie therapie is pijnloos en een goed alternatief.
Decompressie therapie is pijnloos en een goed alternatief. (Foto: PR)

Nieuwe, succesvolle behandelingsmethode voor hernia

HEEMSTEDE - Een hernia zorgt voor pijn en belemmeringen in het dagelijks leven. Lang zitten gaat niet, autorijden is lastig en pijnklachten kunnen de nachtrust verstoren. Een operatie lijkt soms de enige oplossing, maar dit is een heftige ingreep. Chiropractie Munksgaard biedt een pijnloos en effectief alternatief voor de behandeling van een hernia: Decompressie Therapie. Deze behandelingsmethode boekt in Amerika al goede resultaten, maar is nog relatief nieuw in Nederland.

Heeft u een hernia en wilt u een operatie voorkomen?Maak dan een afspraak, zodat we kunnen onderzoeken of we uw herniaklachten kunnen verminderen. Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. De behandeling wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wetenschappelijk bewezen resultaten van Decompressie Therapie:

hoog succespercentage van 89% (Mayo Clinic Study)

80% goede resultaten op lange termijn (The Anesthesiology News 2003)

het vermindert de hernia (European Musculoskeletal Review)

het zorgt voor hydratatie van de tussenwervelschijf (Management of Low-back pain with a Non-surgical Decompression System)

Decompressie Therapie werkt ook bij Spinale Stenose, Ischias, uitstralende rugpijn en degeneratie (slijtage) van de tussenwervelschijven. Chiropractie Munksgaard heeft vijf locaties, onder meer aan de Herenweg 80a in Heemstede.

Meer informatie: www.munksgaard.nl