Afbeelding
(Foto: PR)

Roger Select De doorbraak in verstaan voor dragers van hoorapparaten

HEEMSTEDE- Phonak, wereldwijd innovator in hoortoestellen en draadloze communicatieoplossingen, kondigt de baanbrekende Roger™ Multibeam Technology aan in de nieuwe Roger Select™ microfoon om het spraakverstaan in gezelschap naar een ongekend hoog niveau brengen.

Verstaan in gezelschappen vormt de grootste uitdaging voor veel slechthorenden, ondanks goed afgestelde hoorapparaten. Denk aan een verjaardag of een restaurant. Veel sociale situaties spelen zich af in rumoer. Vaak worden die situaties zelfs vermeden. Dat is onnodig, want er is extra hulp voor hoorapparaten!

De Roger Select is een kleine losse microfoon die u op tafel legt en draadloos verbonden is met uw eigen hoorapparaten. De microfoon richt zichzelf automatisch op de spreker om achtergrondlawaai maximaal te onderdrukken. Door de nieuwe MultiBeam-technologie kan zo één spreker uit het lawaai naar voren gehaald worden. Roger Select is universeel, dus te combineren met alle merken hoorapparaten (niet alleen Phonak), evenals cochleaire implantaten en BCD's.

Het biedt een uitzonderlijk spraakverstaan in groepsgesprekken door de 6 ingebouwde microfoons die zich geheel automatisch op de spreker richten. Optioneel kan een richting vastgezet worden met één druk op één van de 6 lichte tip-toetsen. De gesprekspartner kan het apparaatje ook om de hals dragen, ideaal tijdens lange fietstochten, waarbij windruis en de grote afstand het spraakverstaan hinderen. Kijk voor meer informatie op www.phonak.nl/rogerselect of kom bij ons langs in de winkel.

Hoorcentrum JvG gevestigd op Jan van Goyenstraat 7, 2102 CA Heemstede telefoon: 023 547 5675

Afbeelding