Alessandra Murmura.
Alessandra Murmura. (Foto: PR)

OPEN DAG ALTRAITALIA

HAARLEM - Italiaans leren op een leuke en effectieve manier dat zijn de belangrijkste doelstellingen van Altraitalia, de unieke taalschool van Alessandra Murmura. Er is aanbod voor iedereen die meer over Italië, het land, de cultuur en de mensen wil ontdekken. En de taal natuurlijk. Voor zowel beginners als gevorderden, maar ook voor kinderen en zakelijke cliënten heeft Altraitalia een passend aanbod.

Daarnaast kun je deelnemen aan thema-avonden, lezingen, filmvoorstellingen, muzikale intermezzo's en proeverijen. Wil jij ook graag snel en met plezier Italiaans leren? Kom dan op 22 september naar de open dag van Altraitalia in Trattoria de Pasta Box in Heemstede voor een gezellige en persoonlijke kennismaking.

Vijftien jaar geleden begon Alessandra haar taalschool in de Kleverparkbuurt van Haarlem. Ze ontvangt haar leerlingen thuis aan tafel met koffie en thee in kleine groepen zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. Zo kun je al binnen enkele weken een gesprekje voeren. "We praten over allerlei onderwerpen en natuurlijk zoveel mogelijk in het Italiaans", aldus Alessandra. "En als cursisten na een vakantie in Italië enthousiast vertellen dat ze hun lessen goed hebben kunnen toepassen, ben ik zó trots." Met aandacht voor de wensen van de cursisten, biedt Altraitalia steeds een boeiend, afwisselend en leerzaam cursusjaar. De nieuwe lessen starten op maandag 30 september. Schrijf je in tijdens de open dag of via de website www.altraitalia.nl.

Open dag

De open dag vindt plaats op zondag 22 september van 12.00 tot 16.00 uur bij Trattoria De Pasta Box, Raadhuisstraat 54 in Heemstede.